Redmummy dan Per’l Xlim

adminHappy Customers @ms

redmummuy meet per'l xlim

Rahsia Redmummy dan Per’l Xlim   Beginilah nasib aku pergi kerja balik kerja. Tapi at least balik kerja aku selalu balik lambat so jalan clear la sket. Tapi bila time pagi-pagi pergi kerja tu yang bercinta nak mengharung jemmm! Kadang-kadang kita kuor rumah nak cepat, breakfast pun tak sempat nak jamah. Pastu bila kena jem macam ni perut mula la … Read More

Asyik Izas dan Per’l Xlim

adminHappy Customers @ms

Asyik Izas meet Per'l Xlim

Per’l Xlim Ternyata Berkesan     Assalamualaikum, Setelah sebulan mencuba produk dari Per’l Xlim ternyata ia memang berkesan untuk menurunkan berat badan. Tanpa perlu berlapar yang melampau kita masih boleh kurus. Bukan setakat kurus tapi sihat sekali. Untuk peminat kopi dan sesiapa saja yang nak mencuba memang patut minum Per’l Xlim kerana ia satu produk yang dapat membantu anda mendapatkan … Read More

Fiz Hilda meet Per’l Xlim

adminHappy Customers @ms

Fiz Hilda & Per'l Xlim

Per’l Xlim, Rahsia Wanita Kekal Mempersona!     Food has always been my best friend. I just couldn’t say no to them. Untill one day, I was introduced to a new friend called “Per’l Xlim”. How did we know each other? Few days back I attended Per’l Xlim Bloggers meet up session @ Alessio, Publika. It was the day I was … Read More

Smallnhot Sarah meet Per’l Xlim 2

adminHappy Customers @ms

perl_xlim_5

Power Root : Per’l Xlim Café (Coffee) & Per’l Xlim Chocho (Choco) : My Experience – Part 2         Hey guys, it has been my 3rd week consuming the Per’l Xlim Choco and I’m feeling better than I ever felt. This is because I’m losing weight and getting near to the “hourglass” body figure by just drinking … Read More